PSG gir opp Miralem Pjanic

Spekulasjonene om hvorvidt Miralem Pjanic skulle tilbake til fransk fotball er nå avvist av begge parter.

pjanic verona

PSG er på  jakt etter en midtbanespiller og PSG-treneren Laurent Blanc sa forrige uke at de var interesserte i å sikre seg bosnierens underskrift. Fredag forrige uke gikk AS Roma ut og sa at det ikke var noe snakk om at Miralem Pjanic skulle forlate Roma og at 23-åringen ikke var til salgs.

Det som kom frem i dag var at Roma skulle angivelig ha bedt om hele 55 millioner euro fra den pengesterke klubben som i sommer ga over 30 millioner for Marquinhos.

Selv om prislappen sikkert var innenfor rekkevidde for PSG gikk presidenten til den franskehovedstadsklubben ut idag og fortalte til den franske avisen L’equipe at det ikke blir noen overgang:

«Vi snakket med Roma, men de hadde ingen intensjon om å selge han i januar, de er på 2. plass i Serie A og kjemper om tittelen med Juventus og det var hardt for dem å selge en av deres viktigste spillere, tilogmed fansen ville reagert.»

PSG har dermed gått videre i jakten på en midtbanespiller og det kan se ut til og bli den tidligere Roma-aktuelle Yohan Cabaye som drar til den franske hovedstaden.