Jan Vertonghen til Roma?

John Heitinga glipper for Roma til Galatasaray og dermed skal Sabatini ha skiftet fokus til Tottenham sin belgiske midtstopper Jan Vertonghen.

JanVertonghenTottenham

 

Det er RaiSport som først var ute med ryktet natt til onsdag før Angelo Di Livio fra Radio manà manà Sport fortsatte på morgenkvisten da han uttalte:

«Sabatini har kjøpt Vertonghen. Han får liten plass på laget i England, han er riktig spiller på rett plass. I fysisk veldig god form og god med beina.»

Flere har kastet seg på denne uttalelsen og sier det rimelig usannsynlig at midtstopperen drar så sent i vinduet, men med Sabatini kan man aldri vite.

Vertonghen skal også være på radaren til Napoli som er desperate etter forsvars-spillere. 26-åringen har spilt 14 kamper i Premier League denne sesongen og en potensiell overgangssum er ikke blitt sagt noe om, men billig blir det eventuelt ikke.

 

Overgangvinduet stenger fredag kl. 19.00 og andre rykter som nå sirkulerer i mediene for Roma sin del er:.

-Den 17 år gamle spissen Tomás Vestenický har sagt til calciomercato at han har skrevet under for Roma og vil gjennomgå medisinsk sjekk på torsdag. (Kilde: Calciomercato)

-Andre midtstoppere som kan være aktuelle er Paletta (Parma), Senderos (Fullham), Djourou (Hamburg). (Kilde: Romatoday)

-Svensken Valmir Berisha vil til Roma fremfor Dortmund og skal fortsatt være på radaren til Sabatini. (Kilde: Vocegiallorossi) TeleRadioStero melder at Berisha er allerede i Roma og er klar til å signere.

Marquinho er for alvor på vei bort fra Roma og destinasjonen blir mest sannsynlig Hellas Verona, men brasilianeren venter med å godta før Inter (som også er interesserte) har gjort seg ferdig med sine overganger. Genoa skal også være interessert. (Kilde: Flere medier)

-Som vi meldte i går blir det ingen overgang til PSG for Miralem Pjanic og Roma skal nå gå inn i kontraktforhandlinger med bosnieren. Kontrakten vil mest sannsynlig ha en utkjøpsklausul som Barcelona og PSG skal være interesserte i å aktivere.