Notiser og overgangsnytt fra SPQR

Higuain sendte i går kveld Napoli rett inn i Coppaens semifinale, med en 1-0 seier mot tricolore-holder Lazio. Den blå klubben fra Campania, møter derfor Roma i den 2-delte semifinalen 5. og 12. feburar.

Barcelona har bekreftet at de har solgt angrepsspilleren Antonio Sanabria til Giallarossi. Avtalen mellom AS Roma og Barcelona er innledningsvis på 4,5 millioner €, men kan gå helt opp til 12 millioner €, alt etter hvor godt spilleren presterer. Sanabria vil frem til sommeren lånes ut til Emilia-klubben Sassuolo.

Den svensk-albanske spissen Valmir Berisha fra Halmstad BK i Sverige, har nylig signert en 5- års kontrakt med AS Roma. I følge gianlucadimarzio.com har albaneren valgt Giallarossi fremfor Borussia Dortmund i Tyskland og ande uoffisielle interessenter fra Premier League.

Sabatini har nok en gang vist at han vil fortsette å satse på unge spillere. Den slovakiske 96-modellen Tomáš Vestenický har nylig signert for Giallarossi. Han vil innledningsvis spille på Primavera, men har trolig en lys fremtid i møte på hovedlaget. Tidligere har han spillt på FC Nitra i den slovakiske Corgoň Liga.

I går kveld annonserte Chievo-Verona at de har signert en låneavtale med Leandro Paredes. Eslene fra Verona har en avtale på angrepsspilleren, frem til sommeren. Men med mulighet for forlengelse. Spilleren som er født i 1994 befinner seg fortsatt i Argentina, og jobber med å få arbeidsvisum til Italia. Paredes vil ankomme Verona-klubben fra Boca Juniors så raskt det formelle i hjemlandet er i orden. Det er fortsatt usikkert når han vil komme til Roma.

Avslutningsvis en gladnyhet. Den allerede godt etablerte midtbanespilleren Radja Nainggolan, fortalte i går kveld til La Gazzetta dello Sport, at han er godt fornøyd med å være en del av Roma og at han får spilletid på første-laget.