Roma møter tøff motstand i sommer

Etter at amerikanerne tok over Roma har klubben dratt på turné i USA de to siste somrene hvor motstanden har vært veldig varierende. Sommeren 2014 skal det ihvertfall ikke stå på motstanden når klubben deltar i Guinness International Champions Cup.guiness internation champions cup

 

Motstanden som møter Roma sommeren 2014 kommer til å bli langt tøffere enn det den har vært de to siste somrene og blir en god pekepinn på hva Roma forhåpentligvis møter  i Champions League neste sesong etter alt for mange år uten.

Det har en stund vært ryktet om at Roma skal delta i Guiness International Champions Cup og tirsdag ble Roma sammen med syv andre europeiske klubber offentliggjort. De syv andre klubbene er: Milan, Inter, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Real Madrid og Olympiakos.

Guinness International Champions Cup ble også avholdt i fjor da Real Madrid gikk av med seieren etter at de slo Chelsea i finalen.

Kampene vil bli spilt rundt omkring i USA og byene som er offentliggjort som kampsteder er Phoenix, Denver, Washington D.C., Charlotte, Dallas, Pittsburgh, Philadelphia, Chicago og New York/New Jersey. Finalen bli spilt i Miami 4. august på Sun Life stadium.

Lagene vil bli delt inn i to ulike grupper hvor lagene møter hverandre en gang og de to beste går videre til semifinale. Gruppene er ikke offentliggjort enda og det skal komme i løpet av de neste ukene, men worldsoccertalk.com lekket på fredag lagene og gruppene og skal en stole på nettsiden vil Roma møte Manchester United 26. juli i Denver, før Real Madrid er motstander tre dager senere i Dallas før gruppespillet avsluttes mot Inter i New York 1. august.