Reaksjoner etter Napoli – Roma

sport_sabadini_roma_conferenza_stampaRoma gikk på et sviende nederlag for Napoli på Stadio San Paolo igår. Det begynte bra for de gulrøde, men utover i kampen ble de lyseblå for sterke og forårsaket en god gammeldags Roma-kollaps. Her er noen av reaksjonene etter kampslutt

Walter Sabatini, Romas Sporstdirektør:

– Jeg ønsker å gratulere Napoli, men jeg er uenig i at de utslettet Roma. Før det første målet skapte vi også sjanser, mens i andre omgang ble det vanskelig. Vi gratulerer dem, men husk på at dersom Napoli er gode, så er Roma det også, ettersom vi ligger fire poeng foran dem i ligaen.

– Om vi mangler noen som Gonzalo Higuain i Roma? Vi har Mattia Destro og vi vet hvem han er og hva han kan utrette i fremtiden.

Rudi Garci, Romas trener:

– Kanskje røk vi ut på grunn av den første kampen siden vi ledet med to mål og lot Napoli utligne. I kveld hadde vi tre sjanser til å score i første omgang som vi ikke utnyttet. Vi burde vært mer nådeløse i angrep, men også i forsvar.

– Starten på andre omgang var ikke god og med to kjappe baklengs tapte vi oppgjøret. Vi må forbedre oss. Så lenge det stod 1-0 til Napoli var vi med i kampen og alt var åpent.

– Nå lukker vi Coppa Italia-boken og åpner Serie A-boken. Vi må vinne kampen mot Sampdoria. For øyeblikket har vi fire poeng mer enn Napoli med en kamp mindre spilt (Parma hjemme red.anm.).