Konkurranse: vinn Anders Hornsliens nye bok om Roma!

Anders - RomabokAnders Hornslien har nettopp debutert som forfatter med boken «Reiseguide fra Roma», utgitt av Kagge forlag. Til daglig arbeider Anders  som tilrettelegger av turer og arrangementer i Italia, særlig med fokus på Roma hvor han også bor.

I boken tar Anders deg med til sine personlige favorittsteder i den evige stad, og selvsagt er flere sider viet til det italienske laget i hans hjerte; AS Roma. I tillegg til tips om hvordan oppleve de mest kjente severdighetene i Roma på en best mulig måte, tar boken deg også med til noen av de skjulte skattene, for eksempel i de gulrøde nabolagene Monti og Trastevere. Boken kan derfor anbefales til samtlige norske romanisti som har vært eller skal til den evige stad.

Nå har du muligheten til å bli med i trekningen av to eksemplarer av boken. Det du må gjøre er å svare på spørsmålene i skjemaet nedenfor, samt fylle inn personlig info. Svarfrist er fredag 28. februar. Vinnerne blir kontaktet og offentliggjort på våre Facebook-sider uken etter. NB: Du må være medlem av Roma Club Norvegia for å delta i konkurransen.

Lykke til og forza Roma!

[contact-form-7 id=»15173″ title=»Bokkonkurranse»]