Notiser fra verdens hovedstad

Distinti Sud stenges for kampen mellom Roma og Inter, 80.000 € i bot og smerter i hamstringen. Les de siste overskriftene fra hovedstaden

Sportsdommer Gianpaolo Tosel har beordret stenging av Distinti Sud i tillegg til Curva Sud og Nord, mot Inter på Stadio Olimpico. Stengingen av Distinti skyldes «territoriell diskriminering», under søndagens hjemmekamp. Dette resulterte også i en saftig bot på 80.000 € til AS Roma.

Mauro Baldissoni har uttalt at Roma trenger supporterne, og klubben har igjen sendt inn en anke på stengingen av områder på Stadio Olimpico. Anken skal behandles av Tribunale Nazionale di Arbitrato per lo Sport, torsdag.

Høyrebacken Maicon har pådratt seg en strekk i hamstringen. Han er allerede i godt selskap av backene Dodo og Balzaretti og vil dessverre måtte se flere av de gjenværende seriekampene fra tribunen. Maicon gjennomgikk tester hos det medisinske personalet på Trigoria, som har diagnotisert han med 1. grads strekk i den venstre hamstringen.

 

Il Capitano skrev i går på morningen en melding til alle romanista på sin personlige webside. 

«Roma har en fantastisk sessong, vi har fortsatt mye igjen å spille for. Vi som et lag har troen, men vi trenger støtten fra våre fantastiske suportere, noe som vi har blitt vant til. Å spille med Curva Sud og Curva Nord tomme, er ikke det samme, og også fra tribunen føltes det rart sist søndag kveld. Jeg håper at helt til slutten av sessongen, så vil supporterne være trofaste og ikke gå på kompromiss med muligheten til å være nær oss»

Tidligere Romatrener Rudi Voeller, som fortiden er sportsdirektør i Bayer Leverkusen fortalte nylig den italienske mediegiganten Medieset Pemium at han har en drøm for neste sessong.

«Giallarossi vandrer i en god retning, jeg håper vi møter dem neste år på BayArena, og at vi får muligheten til å møte dem i Champions League.»