Frist for påmelding til gruppetur 15. mars!

Påmelding til vårens offisielle RCN gruppetur har nå vært åpen i ca en måned og vi har kommet til 34 påmeldinger i skrivende stund. Det er med andre ord en god gjeng som har tenkt seg ned til den evige stad for forhåpentligvis å oppleve Roma sikre CL plass og kanskje drømme om enda mer! Vi håper å kunne slå rekorden på 48 reisende på gruppetur, med litt ekstra drahjelp fra resultatene tror vi på ny rekord i anntall reisende! Roma er alltid et flott reisemål, og med godt selskap og AS Roma på programmet kan det garanteres et minne for livet.

Fristen for bestilling av billetter via oss er satt til 15. mars da vår paraplyorganisasjon i Roma, A.I.R.C, som skaffer oss billettene, anbefaler det med tanke på at det er stor pågang til nettop denne kampen. For alle som evt. bestemmer seg senere for å reise ned vil det alltids være mulig å kjøpe billetter på egenhånd og slenge seg på resten av opplegget vårt den helgen.

I tillegg til selve kampen jobber vi med å sørge for diverse aktiviteter i løpet av helgen derav noen av alternativene vi jobber med er; Primavera-kamp på Trigoria, besøk av Roma Club Testaccio, besøke den aktuelle AS Roma utstillingen og guidet tur på Olimpico. Dette blir i tillegg til den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling».

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere
Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem.

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på facebook.

Billettprisen vil være 77€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere.

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold fra fredag 25. til mandag 28. da kampen muligens vil bli spilt lørdag eller søndag kveld, kamptidspunktet er enda ikke bekreftet.