Notisnytt, overgangsnytt og annet nytt

Roma møter Inter med nesten tom stadion, Romagnoli vil bli fast A-lagsspiller og les hvem Sabatini har vært og snust på i det siste.

Distinti Sud ble stengt etter sist hjemmekamp mot Sampdoria på grunn av «teretorial-diskriminering». AS Roma anket klagen først til høyeste instans innenfor Lega Calcio forbundet, men stengingen ble der opprettholdt. Denne uken var saken oppe igjen, men denne gangen i Høyesterett for sport og idrett i Italia, stengingen ble der også opprettholdt, noe som gjør at giallarossi må møte Inter med både Curva Sud, Curva Nord og Distinti Sud tomme.

Romagnoli, som mange fikk et hyggelig gjensyn med sist lørdag mot Bologna, har et sterkt ønske om å bli med i hovedtroppen. Dette kom frem i en intervjuspalte denne morgenen med tv-kanalen Sky Sport. Romagnoli spillte i forsvar mot Bologna, sist serierunde. Romagnoli erstattet Balzaretti, Dodo og Maicon som alle er ute med skade.

Calciomercato.com melder idag at sportslig direktør Walter Sabatini, har Hamburg-spilleren Hakan Calhanoglu på sin interesseliste. I følge ryktene, skal den unge tyrkeren være en av mulige kandidater til å erstatte et eventuelt salg av Miralem Pjanic.

TuttoMercatoWeb.com har også overgangsrykter å fare med idag. Ifølge dem skal Sabatini ha montenegrineren Stevan Jovetic på radaren. Jovetic spiller idag på Manchester City, og har i følge nettsiden bekreftet tidligere korrespondanse med Roma. Det rapporteres også at Sabatini har et godt øye i omgangskretsen til spilleren.

Radja Nainggolan som mener han ikke snakker bedre fransk enn Totti, ble intervjuet av programmet «TikiTaka» på Italia1 i dag. Under intervjuet skal Nainggolan ha uttalt at Roma må fortsette å tro på Scudetto, så lenge det fortsatt er matematisk mulig.

Ellers kan man nevne at Erick Thorir, som gjorde seg kjent som trollet i Vucinic-Guarin saken, har en romersk rollemodell. James Pallotta som er direktør for AS Roma er en person som Thorir henter inspirasjon fra. Dette skal Inter-eieren ha uttalt i et intervju med Il Corriere dello Sport.