Forhåndsomtale: Roma-Inter

Inter på Stadio Olimpcio er neste hinder i jakten på Juventus.

2379956,h=425,pd=1,w=620

Rudi Garcia vet at en seier mot Inter Milan er nødvendig for å holde liv i Scudetto-drømmen. Denne runden skal Juventus møte AC Milan i Milano og i runden etter får de besøk av Fiorentina.

Totti, som var en av hovedmennene bak 0-3 seieren mot Inter i høst, kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til kampen. Det er ventet at kapteinen vår starter oppgjøret på benken, men at han gjør en opptreden i løpet av andre omgang.

Ex-Inter-back Maicon og Florenzi, Inter’s bogeyman, blir ikke å finne på banen på grunn av skader. Det er sikkert gode nyheter for hardt pressede Walter Mazzarri. Balzaretti og Dodo er fortsatt satt ut av spill.

Roma har ikke tapt hjemme mot Inter siden 2008, men et uforutsigbart Inter er på en god dag er i stand til å forårsake problemer for de fleste.

I de siste syv møtene mellom Roma og Inter i liga og cup har Roma vunnet fem ganger og spilt to uavgjort. I løpet av de syv kampene har Roma scoret seksten mål og kun sluppet inn fem.

Roma har kun sluppet inn elleve mål så langt og er på god vei til å ta rekorden for minst mål i mot i løpet av en sesong. Den rekorden har Juventus foreløpig.

 

Form: Roma (V V U V V) Inter (U T V V U)

Forrige sesong: Roma 1 – Inter 1

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

Roma (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho

Inter (3-4-1-2): Handanovic; Rolando, Samuel, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Nagatomo; Hernanes; Palacio, Alvarez

 

Mauro Bergonzi er mannen som har ansvaret i hovedstaden. Han blåser i gang kampen klokken 20:45 som du kan se på CANAL9.