Spillervurderinger Inter

Morgan De Sanctis – 6,5: Tar det lille som kommer på mål. Hurtige igangsettinger. Holder nullen for 6251 gang.

Vassilis Torosidis – 6,0: Roma savnet tilstedeværelsen til Maicon i dag. Det er dermed ikke sagt at Torosidis ikke gjør en godkjent jobb. Har brukbar kontroll bakover og er villig med framover. Det er dessverre litt for laber kvalitet på avleveringene inn i boksen.

Mehdi Benatia – 6,5: Helt OK kamp av Benatia. Bedre med i annen omgang når han ved noen anledninger støter opp og bryter fint. Har få problemer med å rydde unna i lufta.

Leandro Castan – 6,0: Har i første omgang en horribel dribling utenfor egen sekstenmeter. Har all verdens tid til å klarere, men velger å prøve og vende bort Alvarez. Mot Hellas endte det i baklengs, denne gangen med frispark til Inter i god posisjon. Bør snart ha lært. Etter den rotete starten har han en nydelig blokk og gjør en god jobb i annen omgang når han og Benatia klarere fordeler falle/støte-oppgaven.

Alessio Romagnoli – 6,5: Det skal ikke stå på det mellom øra om Alessio Romagnoli får en fin fotballkarriere eller ikke. 19-åringen er tidvis skamløst kald. Det ser ikke ut til at han har gjort annet enn å spille Serie A-kamper siden sportens oppstandelse. Roma blir noe lidende offensivt, all den tid han faktisk ikke er back, men noen må tross alt spille der. Kunne fort redda dagen for Roma da han skulle hatt straffe på tampen etter slag fra Juan Jesus.

Daniele De Rossi – 5,5: Var egentlig på samme nivå som Strootman (6,0) i dag, men må trekkes, som så mange ganger før (dersom vi hadde hatt vurderinger tidligere) for neandertaleroppførsel. Slår til Mauro Icardi. Hørt det før? Nok nå. Rent fotballmessig ingen kamp som går inn i noen form for  bok. Fin chip til Gervinho innledningsvis, men slet med tilsynelatende overtenning resten av kampen.

Kevin Strootman – 6,0: Skuffende kamp av nederlenderen. Midtbanen til Roma var for mange ganger på etterskudd defensivt i første omgang og ei heller offensivt fikk sinnataggen til spesielt mye. Da Roma til slutt begynte å få cornere var også de stort sett svake.

Radja Nainggolan – 6,5: Også han lenge opp og ned, men hever seg voldsomt etter klokka bikker 70. Drar opp tempoet, vinner baller, serverer og fyrer. Et par av distanseforsøkene var også gode. Kommer best ut av det av de tre på midten. Heldigvis for han veier ikke frisyrer inn i vurderingene.

Adem Ljajic – 5,5: Har masse inne, men prøver aldeles for hardt. Blir for mye one-man show, som som regel ender med balltap. Traff mål med et frispark i første omgang og det var vel kveldens beholdning for Ljajic sin del. Byttet ut etter 54 minutter.

Mattia Destro – 6,0: Litt utakknemlig oppgave i dag da spillerne bak han på banen neppe kan beskyldes for å servere pasninger på sølvfat. Vanskelig for en spiss av hans type å gjøre stort annet enn å luske i sivet og håpe på en åpenbaring av en mulighet. Den kom aldri.

Gervinho – 5,5: Var bra de første fem, deretter helt ute av det. Mistet ballen i form av å løpe den utover sidelinja eller gå rett på motstander. Ved to anledninger kom han seg inn i gode posisjoner, men avleveringene var av den horrible sorten. Som alltid små marginer som avgjør om han lykkes eller ikke, men i dag var ikke dagen for Gervinho.

Miralem Pjanic (36′) – 6,0: Setter sitt preg på kampen umiddelbart med noen fine involveringer. Deretter brenner han en gedigen mulighet, før han senere brenner en til. Roma får mer momentum offensivt etter hans inntreden, men må få trekk for to miss som burde resultert i scoring. Innrømmer selv etter kamp at han burde vært på scoringslista.

Michel Bastos (9′) – N/A

Alessandro Florenzi (2′) – N/A

Rudi Garcia – 6,0: Kudos for å gi Romagnoli fornyet tillit. Byttene dog av den pussige sorten. Gervinho skulle ha vært tatt av langt tidligere, og i alle fall før fox-in-the-box Destro.