Strootman skadet og Nainggolan scoret

 

 

Vasilis Torosidis fikk 79 minutter på banen da Hellas tapte på eget gress mot Sør-Korea. Sør-Koreaerne tok tidlig føringen da Park sendte gjestene i ledelsen etter 18 minutter før Son doblet ledelsen like etter pause. Kampen endte til slutt 2-0 til Sør-Korea.

Roma og Bosnias landslagsjef Safet Susic hadde i forkant av Bosnias 2-0 tap mot Egypt inngått en avtale om at Miralem Pjanic skulle få slippe kveldens kamp grunnet at han har slitt med kneet den siste tiden. I gjengjeld kan Miralem Pjanic tilslutte seg VM-troppen til Bosnia uken før sesongavslutningen mot Genoa som forberedelse til mesterskapet. Løfte til Bosnia ble holdt og Pjanic satt på benken under hele kampen.

Etter nesten to år utenfor landslaget fikk endelig Adem Ljajic tre på seg den serbiske landslagsdrakten igjen da han fikk spille de siste  10 minuttene mot Irland. Ljajic har ikke vært på landslaget etter at han ikke sang nasjonalsangen i forkant av en kamp og ble kastet ut av tidligere Serbia-trener Mihajlovic (nåværende Sampdoria-trener). Serbias nye landslagsjef er ikke så streng som forgjengeren og tok Roma-spilleren tilbake i varmen. Serbia vant kampen 2-1.

Kevin Strootman måtte gå av med skade etter kun 39 minutter da Nederland tapte 2-0 mot Frankrike. Skaden kom etter en duell mot Valbuena og kneet gjorde såpass vondt at han måtte forlate banen (uten assistanse), det er ennå ikke kjent hvor alvorlig skaden er.

Radja Nainggolan kom inn etter pause og scoret sitt aller første mål for Belgia da han satte inn 2-0 kun minutter etter at han entret gressmatten mot Elfenbenskysten. Gervinho fikk tillit fra start og pådro seg kampens første gule kort før han måtte sette seg på benken etter en time spill for å observere at lagkameratene hentet inn Belgia til sluttresultatet 2-2.

Mattia Destro gjorde comeback på landslaget da han fikk prøve seg de siste 20 minuttene mot Spania. Destro fikk ikke utrettet mye og måtte se til slutt at Spania vant 1-0. Daniele De Rossi ble vraket fra troppen grunnet slagene mot Icardi i helgen, noe som resulterte i tre kampers utestengelse.

 

Alessio Romagnoli spilte samtlige 90 minutter da Italia U21 vant 2-0 mot Nord-Irland i en kvalifiseringskamp mot EM i 2015. Rugani og Trotti scoret målene for Italia, mens Romagnoli pådro seg et gult kort.

Federico Ricci fikk prøve seg de siste 45 minuttene da Italia U20 tapte 1-0 mot Polen i en firenasjonsturnering.