Notiser fra verdens hovedstad

Både gode og dårlige nyheter denne tirsdagen fra verdenshovedstaden. Strootman og Romagnoli skadet, Totti i vigør og James Pallotta på hugget.

strootman1

Totti, Florenzi, Benatia, Nainggolan, Borriello, Dodo, Castan, Pallotta og Pjanic, sender alle sine bedringsønsker til den skadede midtbanespilleren Kevin Strootman. Nederlenderen som har pådratt seg en ligamentskade i kneet (ankelforstuing) samt en mulig skade på minisken, kommer til å være borte i 6-9 mnd, og vil derfor gå glipp av resten av sesongen og VM.

Nederland’s hovedtrener Louis van Gaal, sender også sine varme tanker til spilleren, og kaller skaden dramatisk. «Dette er dramatisk for Kevin. Jeg kan se for meg at hans verden kolapser for han. Kevin hadde en meget viktig sessong både i klubben sin og for oss på landslaget.» uttalte treneren til knvb.nl.

Det er heldigvis ikke bare triste nyheter å melde fra den evige stad, og det er derfor en glede å melde at ingen ringere enn Il Capitano vil være klar mot Antonio Di Natale’s Udinese, kommende mandag. Kapteinen som har vært ute et par kamper, har siden forrige uke deltatt fullt ut på treninger på Trigoria.

Unggutten Alessio Romagnoli måtte mandag forlate landslagstrener Prandelli’s treningsleir for mulige landslagsdebutanter. Romagnoli har pådratt seg smerter i venste del av hoftemuskelaturen og vil bli videre undersøkt av det medisinske teamet på Trigoria, onsdag.

Roma-president James Pallotta avslørte under «the South by Southwest Festival» i Texas, USA denne uken at han vil prøve å gjøre Roma til det mest populære sportslige merkenavnet i verden. James Pallotta er en 55 år gammel investor fra Boston, som siden 2012 har vært president for hovedstadsklubben.

Høyre-backen Maicon, må se kampen mot Udinese på Sky Sport hjemme i sofakroken, da han i helgens oppgjør mot Napoli pådro seg sitt tredje gule kort på rad. Kortet kom for filming/simulering av dytt.

AS Roma melder på sine twitter sider at unggutten og romastjernen Alessandro Florenzi fyller 23 år i dag. Send han deres bursdagsønsker, melder klubben.