En hilsen til Magnus Todal

Roma Club Norvegia ønsker å sende en hilsen til Magnus Todal. Magnus har i en årrekke vært en viktig kraft i det forholdsvis lille calciomiljøet i Norge, blant annet gjennom sitt arbeid med acmilan.no. Han ligger nå på sykehuset.

 

Hei Magnus!

Vi leste din triste historie i dag, og vil gjerne komme med en hilsen til deg.

Gjennom alle disse årene, med tilvekst av nye mennesker rundt italiensk fotball i Norge, har du alltid blitt lagt merke til. Du har vært engasjert og dyktig, men fremfor alt har vi lært deg å kjenne som en sympatisk og varm person. En type person man som fotballsupporter ikke har noe problem med å tape mot. 

Vi har fulgt utviklingen i sykdommen, og er triste over å høre at det har kommet til dette punktet. 

Takk for det gode arbeidet du har lagt ned for italiensk fotball, og den gode tonen og respekten du alltid har vist overfor andre. 

Vi ønsker deg og familien din alt det beste.