Rolig notis-tirsdag

Strootman operert, snart avduking av stadiumplaner og litt primaveranytt. Ellers en rolig notis tirsdag.

Inter-Roma serie A

Hovedstadsklubben dedikerte gårsdagens seier til skadede Kevin Strootman.
Strootman som er sykemeldt i 9 måneder for en ligamentskade og ble operert i dag i Amsterdam. I følge italienske medier skal operasjonen som endte klokken 1400 ha gått bra. Under operasjonen skal ligamentet i kneet ha blitt gjenoppbygget.
Strootman fulgte gårsdagens kamp fra sin datamaskin i sykesengen.

Det nærmer seg avduking av planene for ny stadium for klubben, og samtlige er svært spente på planene som høyst sansynlig blir presentert neste uke. Stadiumarkitekten Dan Meis skrev på twitter for et par dager siden at «å komme til Roma denne gangen, føles litt som en apple-presentasjon.» Da med spesiell tanke på hemmelighetsholdet og overaskelseselementet som apple-produsenten er kjent for i sin markedsføringspresentasjon av nye produkter.

Ellers på denne rolige notistirsdagen så kan vi melde om at Roma’s primavera skal delta i Durban International Football Tournament, førstkommende juli. Turneringen er en U-19 konkuranse og skal holdes i Sør Afrika fra 31 juli til 9 august.

De andre lagene som skal delta er: Everton, Benfica, Feyenoord, Boca Junior og Santos.

Romadirektør Italo Zanzi er glad for at Romas primavera får være med på dette presitsjefulle eventet.