Magnus Todal er død

Det var med tungt hjerte vi tidligere i dag mottok nyheten om at Magnus Todal gikk bort onsdag kveld. Milansupporteren ble kun 28 år gammel.

Vi vil huske Magnus som en av de mest markante skikkelsene, ikke bare i det norske Milanmiljøet, men i det norske calciomiljøet generelt. Han var genuint opptatt av sitt lag og italiensk fotball, og var foruten oppstarten av ACMilan.no og Milan Club Norvegia, sterkt delaktig i at Milan opprettet en fotballskole på Husøy utenfor Tønsberg.

Magnus fikk kreftdiagnosen for et omtrent et år siden og kjempet tappert til det siste. Han rakk dessverre aldri å se hilsenen fra Paolo Maldini. Magnus etterlater seg konen Anette og datteren Celeste Lykke på 3 år.

Vi i ASRoma.no og Roma Club Norvegia takker Magnus for hans enorme bidrag til calciointeressen i Norge, og lyser fred over hans minne.

Et fond har blitt opprettet til støtte for datteren til Magnus. Vi oppfordrer de som ønsker det til å gi et bidrag til kontonummer 1206.92.59055