Påminnelse om betaling av billetter til gruppeturen

For at vi skal kunne betale billettene våre medlemmer har bestilt til gruppeturen er vi avhengige av at vi får inn betaling fra våre medlemmer. Vi har satt frist til betaling i dag og oppfordrer alle som enda ikke har betalt å betale i løpet av dagen. Vi må betale billettene neste uke og hvis vi mangler betaling fra noen vil vi bli nødt til å utsette kjøpet for deres billetter.

Mailen som ble sendt til de som hadde bestilt i forige uke:

Hei
Fristen for å melde seg på til årets offisielle gruppetur med Roma Club Norvegia gikk ut i helgen og vi har ny rekord med 54 påmeldte!
For at vi skal kunne fullføre bestillingen trenger vi at dere overfører summen av billettene dere har bestilt til vår konto slik at vi kan fullføre kjøpet via vår paraplyorganisasjo i Roma, A.I.R.C.
Billettprisene er 77€ for voksne og 47€ for barn under 14 og kvinner på Tribuna Tevere. Overfør i NOK til vår konto 1503.17.84147 med kurs for dagen du overføreroh husk å merke betalingen med «gruppetur RCN» + navn på de du betaler billettene for. Frist for å betale billettene er innen fredag 21.03, men betal gjerne så fort som mulig. 
Billettene vil bli delt ut under den tradisjonelle middaggen i Trastevere dagen før kampen (gitt at kampen ikke flyttes)
Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold fra fredag 25. til mandag 28. da kampen muligens vil bli spilt lørdag eller søndag kveld, kamptidspunktet er enda ikke bekreftet.