Forhåndsomtale: Roma – Torino

Bare tre dager etter giallarossi hentet tre poeng i serien mot Chievo i Verona, er det på nytt klart med en inneklemt Serie A runde. Det er Tottigol og Gervi mot Cerci og Immobile-show. AS Roma vs. Cheivo Verona.

C_29_articolo_1016267_lstParagrafi_paragrafo_1_upiImgParFull

Gladiatorene har de siste dagene hatt sterkt fokus på ball besittelse og taktikk i forkant av Torino matchen på Stadio Olimpico.
Torino var jo nettopp det laget som stoppet Romas vinnerrekke i fjor høst, og laget stiller derfor med sterk grinta og hevnlyst mot nord-italienerne.

Det ble på Trigoria i dag avholdt en pressekonferanse i forkant av morgendagens match. Der uttalte Romatrener Rudi Garcia at «Roma vil fortsette å kjempe, og holde fast på andreplassen.»

På spørsmål rundt De Rossi, Bastos og Ljajic svarte treneren følgende
«Daneiele (De Rossi) har trent med oss også, det er ingen problemer der. Selv om han ikke har spilt på en tid så vil det forhåpentligvis ikke bli noen problemer. Florenzi og Bastos passer bedre i defansive posisjoner, Ljajic kan dra laget offensivt. Men jeg liker å ha valgmuligheter, fordi noen ganger så har vi ikke det.»

Torino på sin side har med seg ett vinn og fire tap i bagasjen fra de fem siste kampene. Med en fantastisk start første halvdel av sesongen, har ikke Torino siden jul klart å holde motet oppe. Dette på tross av spillerne Cerci og Immobile som virkelig har fått vist seg frem den siste sesongen. Immobile scoret hat-trick og var personlig ansvarlig for seieren mot Livorno sist runde.

Forventet lagoppstilling:

AS ROMA (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Romagnoli, Castan, Dodo; Nainggolan, Pjanic, De Rossi; Destro, Totti, Gervinho
Trener: Rudi Garcia
Utilgjengelige: Balzaretti, Strootman
Suspandert: Benatia
Må passe seg for gult kort: Pjanic, Florenzi, Destro

TORINO (3-5-2): Padelli; Bovo, Glik, Moretti; Maksimovic, Kurtic, Vives, El Kaddouri, Darmian; Cerci, Immobile
Trener: Giampiero Ventura
Utilgjengelige: Masiello, Pasquale, Basha, Farnerud, Larrondo
Suspandert: Gillet
Må passe seg for gult kort: Padelli, Darmian, Moretti, Tachtsidis,
Kurtic, Cerci, Immobile

Avspark er 20.40 tirsdag 25. mars.

Kampen vises på CMORE Fotball og CMORE Fotball HD. Kommentator er Øyvind Johannesen.