Garcia og Pjanic nære nye kontrakter

garcia-pjanicJames Pallotta har ikke bare hatt fokus på stadionlanseringen denne uken.

I forbindelse med stadionlanseringen i Roma denne uken skal president James Pallotta også ha fått i havn to viktige signeringer foran neste sesong.

Pallotta ankom Roma denne uken for avdukingen av den nye stadionen og skal i følge Leggo ha overbevist Pjanic om å fornye kontrakten hans. Hans nåværende kontrakt løper ut sommeren 2015.

Leggo hevder at Pjanic og Pallotta har en muntlig avtale om å signere en ny kontrakt til sommeren 2018. Avtalen skal være verdt €3,5 million i året pluss bonuser. Denne avtalen vil gjøre Pjanic til klubbens tredje beste betalte spiller, bak Totti og De Rossi.

Det blir også hevdet at avtalen vil inneholde en klausul om at Pjanic kan gå om noen legger  €35 millioner på bordet. PSG avslørte i januar at de var interessert i Pjanic og det er ventet av de vil komme tilbake med et bud etter sesongen.

Pjanic og hans rådgivere skal ha sagt at spilleren ønsker å bli i Roma.

Sky Sport rapporterer at Pallotta også skal ha blitt enig med Garcia om å forlenge kontrakten hans fram til 2017. Ingen offisiell kunngjøring vil bli gjort før etter sesongen. Hans nårværende kontrakt utløper sommeren 2015.