Spillervurderinger Sassuolo

Få spillere bemerket seg verken positivt eller negativt under dagens kamp mot Sassuolo og jevnere spillervurderinger har muligens ikke blitt gitt denne sesongen. 

 

Morgan De Sanctis- 6,5

Både langskuddet fra Sansone og det halvsløve forsøket fra Cannavaro holdt De Sanctis fast og det var det onsdagens bursdagsbarn fikk å bryne seg på i løpet av kampen. Holder nullen nok en gang, men har som vanlig veldig lite å gjøre.

Vasilis Torosidis – 6,5

Fikke spille på Maicon sin bekostning som mest sannsynlig spiller den utsatte kampen mot Parma på onsdag. Er på langt nær så offensiv som brasilianeren, men gjør jobben nok en gang greit på sin måte.

Mehdi Benatia – 6,5

Kom tilbake etter at han måtte stå over med suspensjon mot Torino sist og styrte forsvaret som han har pleiet. Dog så bøy ikke angrepsrekka til Sassuolo på de største problemene og Benatia fikk ikke vist frem sine ekstremferdigheter som tidligere. Holder på å skaffe straffe og bli utvist da Sansone prøvde å lure dommeren, men slapp helt korrekt unna.

Leandro Castan – 6,5

Etter å ha storspilt i Benatias fravær sist var Castan tilbake på det han har prestert tidligere denne sesongen; stabilt. Får ikke store problemer i løpet av kampen og unngår faktisk å gi noen frispark i mot gjennom hele kampen. Virket som om Castan brente det meste av kruttet i midtuken, men hadde ingen grunn til å jobbe livet av seg heller.

Alessio Romagnoli – 6,5 

Spiller trygt til en hver tid og var muligens den beste i forsvarsrekka i dag, men ikke god nok til å komme opp på 7-tallet. Pådrar seg et gult kort, men alt i alt virker Romagnoli mer og mer som Romas beste venstreback.

Radja Nainggolan – 7,0

Noterte seg for en assist da han nydelig snappet opp ballen før han sendte den videre til målgarantisten Mattia Destro. Spiller en veldig bra kamp og det ekstremt dyre lånet ser ut til å gi avkastning i Strootmans fravær.

Miralem Pjanic 6,5

Får noen gode frisparkforsøk som ikke sitter helt, mens pasningene satt der de skulle (96% treffsikkerhet). Sliter fremdeles litt på bortebane og skaper ikke like mye som når han er på Olimpico. Ble byttet ut for Taddei etter 73 minutter.

Daniele De Rossi – 6,0

Er nok en gang mest involvert av samtlige på banen og omtrent alt går via mannen som spilte sin 450. kamp for Roma. Dog så skaper De Rossi veldig lite og det blir mange pasninger på tvers for ikke å glemme et par helt horrible pasninger i den første omgangen som skapte farlige overgangsmuligheter for Sassuolo.

Gervinho – 6,0

Assistkongen i Serie A kunne ikke notere seg for noen målgivende i dag, men Gervinho driblet seg til noen frispark i farlige posisjoner som dessverre ikke ga uttelling. Har sluttet å avslutte og fikk aldri satt turboen på for fullt mot forsvaret som slipper inn flest mål. Ble tatt av banen for Bastos fem minutter før slutt.

Alessandro Floernzi – 6,5

Det var tydelig at Florenzi fikk en energiboost etter scoringen mot Torino og åpnet kampen på sedvanlig vis med stor løpskraft og høy gjennombruddshissighet. Falt litt mer igjennom mot slutten og fikk for en sjeldent gangs skyld spilt samtlige 90 minutter.

Mattia Destro – 7,0 

Er veldig aggresiv fra start og får uttelling allerede etter 16 minutter da han chippet inn sin 10. scoring for sesongen. Som ellers har Destro blitt litt usynlig etter sine scoringer og man så ikke mye til Romas toppscorer etter at hans «arbeidsoppgave» var gjort. Totti fikk de siste 11 minuttene til fordel for Destro.

Rodrigo Taddei, Francesco Totti, Michel Bastos – N/A

Samtlige kommer inn mot slutten og trioen punkterte kampen sammen seks minutter på overtid da Rodrigo Taddei på nydelig vis vant ballen på Sassuolos banehalvdel før Totti sendte av gårde ballen til Bastos som satt inn sitt første og Romas 4000. scoring. Et nydelig samarbeid mellom de seks friske beinene som dessverre ikke fikk nok spilletid til å bli vurdert.

Rudi Garcia – 6,5

Holder fansen nok en gang på pinebenken når laget ikke greier å punktere kampen og lærdommen fra forrige oppgjør mot Sassuolo burde fortsatt ligge friskt i minne. Dog så punkterer innbytterne kampen til slutt (seks minutter på overtid) og laget tar nok en gang med seg tre poeng selv på en middels dag.