Forhåndsomtale: Roma-Parma

Det er klart for et gjensyn med den 22. Serie A-runden når Parma nok en gang drar til den evige stad hvor den utsatte kampen skal spilles ferdig.

roma parma

For nøyaktig to måneder siden ble det prøvd å bli spilt fotball på Olimpico, men etter 8 minutter fant dommeren ut at regnværet la en så stor demper på kampen at det var hensiktsmessig at kampen ble spilt ferdig en annen dag. Den andre dagen har kommet og onsdag kveld skal de resterende 82 minuttene spilles og stillingen starter på 0-0.

Det var kanskje greit for Romas del at kampen ble utsatt med tanke på hva som har skjedd i mellomtiden; Roma som var på vei mot en liten «formdupp» skulle møte Parma som ikke hadde tapt en fotballkamp siden november. Nå går Roma inn til den utsatte kampen med fire strake seire, mens Parma har kommet ned på jorda med to strake tap mot Juventus og Lazio etter 17 kamper uten tap. Kampen blir heller ikke lettere for Donadonis menn ettersom to av lagets mest sentrale spillere er ute med skade; Cassano og Paletta. På skadelisten har den tidligere Roma-spissen med seg Gargano, Pozzi og Vergara i tillegg til Felipe som er suspendert.

For Romas del ser ikke alt like mørkt ut; Strootman er riktignok ute med skade siden sist Parma var motstander og Radja Nainggolan fortsetter suspensjonen han brukte kun 8 minutter av sist. For de som er bekymret over at Strootman startet kampen mot Parma er det ingen grunn til bekymring at Roma må fortsette kampen med 10 mann ettersom Rudi Garcia kan velge laget sitt fritt ut fra troppen han har tatt ut. Det er ventet at Maicon gjør sin inntog igjen etter en liten skade mot Sassuolo sist og at Rodrigo Taddei overtar plassen fra suspenderte Nainggolan. Parma er Francesco Totti sin favorittmotstander i Serie A og jakter sin 19 scoring mot laget fra skinkebyen (Silvio Piola har rekord med 23 mål mot Milan) og il Capitano får mest sannsynlig med seg Gervinho og Destro på topp for å hjelpe Totti med å jakte enda en rekord.

 

Sannsynlig lagoppstilling:

ROMA (4-3-3):  De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli; Taddei, De Rossi, Pjanic; Destro, Totti, Gervinho

PARMA (4-3-3)Mirante; Cassani, Lucarelli, Rossini, Molinaro; Marchionni, Parolo, Acquah; Biabiany, Schelotto, Amauri

 

Kampstart er onsdag 18.30 og kampen vises på C MORE Fotball HD.