Garcia taus om United-linken

I morgen spilles den utsatte kampen mot Parma og som vanlig avholdt Rudi Garcia pressekonferanse hvor han nok en gang påpekte at Roma ikke har gitt opp Scudetto-håpet, men franskmannen ble taus da spørsmålet om Manchester United kom. 

FOOTBALL - MISCS - AS ROMA COACH RUDI GARCIA PRESS CONFERENCE

I morgen spilles de resterende 80 minuttene av Roma-Parma, men de fleste journalistene som var til stedet på Trigoria i dag var mer interessert i å høre franskmannens oppfatning om de seneste ryktene som har koblet han til manager-rollen på Manchester United som virker å bli ledig etter denne sesongen.

Det var Corriello dello sport som først nevnte saken i går kveld etter at delegater fra Manchester United hadde speidet på spillere under Sassuolo-Roma før de hadde kontaktet Rudi Garcia om et møte for å diskutere fremtidsutsiktene til franskmannen. Sky Italia sin Gianluca Di Marzio fulgte videre opp med at Garcia har en utkjøpsklausul i den nåværende kontrakten som visstnok Manchester United skal være villige til å innfri. På spørsmål fra salen under dagens pressekonferanse var hovedpersonen selv taus:

Hva har du å si til de seneste rapportene som kobler deg til Manchester United?

«Jeg har ingenting å si om det på dette tidspunktet, nå fokuserer vi på morgendagens kamp.»

Hvilke spillere var det delegatene fra Manchester United så på under Sassuolo-Roma?

«Som sagt tar vi rykter en annen gang, nå snakker vi om den viktige kampen i morgen.»

 

Kontrakten til Rudi Garcia går ut sommeren 2015 og det har vært snakk om en kontraktsforlengelse, men foreløpig har ingenting blitt undertegnet. Pallotta sa forrige uke at de ikke hadde dårlig tid med tanke på forlengelsen, men det kan tyde på om presidenten tar feil med tanke på at Manchester United har kommet på banen.

Manchester United skal forøvrig spille kvartfinale i Champions League i kveld mot Bayern Munchen og med seier i morgen vil Roma kun være ett fattig poeng unna og minimum sikre 3. plassen som gir Champions League-kvalikk nest sesong.

God 1. april!