Gruppetur Roma-Milan: Viktig informasjon

Nå begynner endelig brikkene å falle på plass, og det meste er klart i forhold til vårens gruppetur. Programmet er i ferd med å spikres og i tillegg til kampen kan de som ønsker det få med seg følgende: guidet tur på Olimpico, fellesmiddag lørdag kveld og besøk av Romas utstilling på Testaccio.

Det var heldigvis ikke mange som måtte melde avbud etter at kampen ble flyttet til fredag klokken 20:45, og det er fortsatt 50 som har kjøpt billetter gjennom oss. Dette er ny rekord i antall reisende fra Roma Club Norvegia, det i en sesong hvor vi har hatt medlemmer til stede på samtlige hjemmekamper! Det er desverre ikke mulig å kjøpe billetter gjennom oss lenger, men hvis noen er til stede i Roma denne helgen og kjøper billetter på egenhånd kan de selvfølgelig bli med på fellesopplegget vårt! Les mer om listicket.com i vår reiseguide

 

Foreløpig program(mer detaljert vil komme nærmere):

Striscione

Fredag 25.04 Utdeling av billetter på Piazza del Popolo ved obelisken klokken 1730-1800, vi drar deretter samlet mot stadion. For de som kommer sent til Roma vil vi sørge for at dere kan hente billetten utenfor stadion intill like før kampstart. De som vet at de ikke rekker å møte på Piazza del Popolo bes melde fra til erlend@asroma.no i god tid innen avreise. Etter kampen tenker vi at vi kan møtes på Campo de Fiori ved ca midnatt, for de som ønsker det selvfølgelig.

Lørdag 26.04 Guidet omvisning på Stadio Olimpico, tidspunkt er ikke fastsatt, men det vil bli etter lunsj, altså i tre fire tiden. klokken 2030 blir det fellesmiddag i Trastevere på vår faste restaurant «Il Ciak», et tradisjonelt romersk Trattoria. Middagen vil koste ca 30 euro per person og vil bestå av tre retter. Deler av ledelsen i AIRC (og hvis vi er heldige noen representanter fra AS Roma), vil delta på middagen.

Søndag 27.04 Besøk av Roma TI AMO utstillingen på Testaccio, tidspunkt enda ikke bestemt, inngang vil koste 8€

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere

Påmelding til middag, omvisning på Olimpico og besøket av «Roma TI AMO» utstillingen sendes på mail til erlend@asroma.no, dette gjelder også for de som måtte befinne seg i Roma, men som ikke har kjøpt billetter gjennom oss.