Forhåndsomtale: Cagliari – Roma

Nainggolan møter sin gamle klubb, og Roma møter laget de ikke har vunnet borte mot på 19 år. Det er duket for Roma – Cagliari.

Sist Roma møtte Cagliari, fortsatte 0-0 rekken gladiatorene hadde i høst. Derimot i siste sessong ble Roma slått 4-2 av Cagliari, og Cagliari har gått vinnende ut av halvparten av klubbenes møter de siste tre årene. Dette vil Garcia’s menn, nå sette en stopper for.

I de siste fem kampene i Serie A har Cagliari tre tap, 1 vinn og 1 uavgjort bak seg. Sist de vant var mot Hellas Verona.

På Trigoria denne uken har det vært fokus på kryssninger, taktikk og skyting, og laget møtes i dag for en siste morgen-trening før avreise til Sardinia.

Denne uken ble det klart at Federico Balzaretti ikke vil returnere inneværende sessong, og han blir derfor ikke å se i dette møtet heller. Av spillere som må passe seg for gult kort, finner vi litt av en liste. Taddei, Nainggolan, Pjanic, Florenzi og Destro.

Derimot er både Il Capitano og Maicon klare for dyst, Maicon vil trolig stille i startrekkene, mens Totti nok starter på benken.

Sansynlig lagopptilling:

CAGLIARI (4-3-1-2): Avramov, Pisano, Del Fabro, Astori, Avelar; Dessena, Conti, Vecino; Cossu, Ibarbo, Nene
Innbyttere: Silvestri, Perico, Murru, Cabrera, Ekdal, Eriksson, Ibraimi, Pinilla, Sau
Trener: Diego Lopez
Utilgjengelig: Adryan
Suspandert: Rossettini

AS ROMA (4-3-3): De Sanctis, Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli, Pjanic, De Rossi, Nainggolan, Gervinho , Florenzi, Destro
Innbyttere: Skorupski, Lobont, Toloi, Torosidis, Dodo, Bastos, Taddei, Ljajic, Mazzitelli, Totti, Ricci
Trener: Rudi Garcia
Utilgjengelig: Jedvaj, Balzaretti, Strootman
Må passe seg for gult kort: Taddei, Nainggolan, Pjanic, Florenzi, Destro

Dommer: Massa

Avspark er kl 1500, kampen vises på Canal 9, og sendingen starter 5 minutt før avspark. Forza Lupi!