Notiser 14. april

Vi begynner med den høyt savnede Kevin Strootman som har snakket med Gazzetta:

”Tro meg, jeg vil komme tilbake sterkere enn jeg var før skaden. Jeg føler meg bra. Det var tungt i begynnelsen, men nå jobber jeg godt med fysioterapeuten min, og tenker kun på å bli skadefri og entre banen igjen. Jeg vil prøve å komme tilbake så fort som mulig. Ventetiden blir enklere når jeg har en så fantstisk støtte fra fansen.”

Videre snakket han om neste sesong:

“Laget er utrolig sterkt, og jeg kan knapt vente til neste sesong, når vi skal spille Champions League”

strootman

På overgangsfronten er det mange rykter som verserer for tiden, og her kommer en liten oppsummering over hvem som etter sigende skal være ønsket i den evige stad:

Daniel De Silva, en sytten år gammel trequartista som for tiden spiller for Perth Glory i Australia. Noen rapporterer med at De Silva allerede har signert en avtale med Roma, men må avvente en overgang til han fyller 18 år i 2015. Det er dog ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Roma, men det blir spennende å følge saken videre. Australieren skal koste mellom 1,8 og 2 millioner euro.

Daniel-DeSilva-130622-Inaction-G300

Juan Iturbe skal ifølge CdS være svært nære en overgang til Roma for 16 millioner euro samt en ung brasiliansk spiller (som ikke Roma har signert enda, i kjent Sabatini-stil). Spilleren det skal dreie seg om er Lucas Evangelista i Sao Paolo. Garcia skal være en stor fan av Iturbe, og ønsker seg den eksplosive kantspilleren som for tiden er på lån i Hellas Verona. Samme avis melder at finansieringen kan komme ved hjelp av et salg av Adem Ljajic. Nutella-elskeren er sterkt ønsket hos serielederen i Premier League, og gjorde ikke et dårlig inntrykk etter en strålende kamp mot Atalanta i helgen.

imgres

 

Ljajic selv uttalte før helgen at fremtiden hans er i Roma. Han håper på å vise seg fra sin beste side, og overbevise fansen om at han er rett mann for klubben. Ljajic melder at Roma spiller den beste fotballen i Italia, og at han ønsker å bo i Roma i mange år fremover (CdS).

LaRoma 24.it kan melde om at Sabatini vil strekke seg langt for å signere Udineses sisteskanse Scuffet. Keeperen som fyller 18 neste måned har vist seg å være en kvalitetskeeper i en alder av sytten, hvilket har fått rødgule øyne til å se nordover. Om Scuffet eventuelt skal leies ut, eller være læregutt for Superfly så lenge han holder på, er ikke klart. Udinese ønsker ikke selge billig, men Sabatini skal være villig til å tilby Romas 50% av både Nico Lopez og Valerio Verre, sammen med en slump euro. Gazzetta har tidligere meldt at Inter har førsterett på den unge herremannen som kan være med Gianluigi Buffon og Salvatore Sirigu til Brasil i sommer. Udineses president Pozzo ønsker seg 10 millioner euro for sin nye diamant.

scuffet

DS i Latina, Mauro Facci, har snakket med LaRoma24.it angående fremtiden til Federico Viviani. Han ønsker sterkt å låne Viviani i neste sesong, men har en avtale med å snakke med Sabatini etter endt sesong. Viviani har gjort sakene sine bra, og kan være en nyttig spiller å ha i en sesong der man skal kjempe på tre fronter.

20140307_viviani_federico_latina_calcio

Flere romere er ryktet hjem i neste overgangsvindu. Ifølge Gianluca Di Marzo skal både Milan og Roma ha et ønske om signere Andrea Bertolacci. Mannen som lekte Zlatan mot Norge i fjorårets u21-EM, har spilt veldig godt de to siste sesongene i Genoa, og nå ryktes det at Roma endelig har fått opp øynene for sitt eget produkt. Rudi Garcia skal ha blitt imponert over Bertolacci, og vel vitende om at Roma fortsatt eier 50%, samt at man trenger en andel egenproduserte spillere i CL, har gjort at interessen har blusset opp. Prandelli har tatt ut Bertolacci til sine fysiske tester, og har uttalt at han har en fremtid med landslaget, uavhengig om han kommer igjennom nåløyet til sommeren eller ikke.

Dagens minst hyggelige nyhet kommer ifra LaRoma24.it som melder om at politiet måtte stoppe en krangel mellom Radja Nainggolan og konen. Selv om hårsveisen til ninjaen kan tyde på at belgieren til tider er hodeløs, er han i våre øyne uskyldig til det motsatte er bevist!