Notiser 15 april

Radja Nainggolan i hardt vær på Sardinia

Romas belgiske midtbanespiller, som fra før av sliter nok med å overbevise Belgias landslagssjef Marc Wilmots om en plass i landslagstroppen, overbeviste ihvertfall ingen i går da han havnet i en offentlig krangel med sin kone i Cagliari på Sardinia etter at sistnevntes mobil angivelig inneholdt korrespondanse med en ukjent beundrer. Ifølge øyenvitner laroma24 referer til skal episoden ha involvert både «slag, klaps og biting», og sykehusrapporten bekrefter skader. Både Nainggolans kone, Claudia Mai (32), og Nainggolan selv har offentlig dementert ryktene. Nainggolan er nå under politietterforskning for flere forhold, herunder vold og trusler. Han er nå tilbake i Roma.

ASRoma.no følger utviklingen i saken.

 Jackson Martinez til Roma?

Ifølge spanske medier skal den colombianske angriperen Jakcson Martinez ha sagt ja til en overgang til Roma. 27-åringen har ikke lagt skjul på at han ønsker å flytte på seg til sommeren, noe som har bragt han i konflikt med hans nåværende arbeidsgiver Porto. Før en overgang til Roma kan fullføres må Roma bli enige om med den portugisiske klubben om en overgangssum.

Mandanda og Cvitanich til Roma?

Franske medier hevder å vite at Romas franske trener Rudi Garcia også ser til Frankrike foran kommende sesong. Olympique Marseilles keeper Steve Mandanda og Nices argentinsk-kroatiske angriper Dario Cvitanich. Sistnevnte Cvitanich var Roma interesserte i også sist sommer og følges nå også av Palermo.

Roma bøtelagt for hatefulle ytringer (igjen)

Under kampen mot Atalanta fremførte Roma-fansen hatefulle ytringer mot sanksjonskomiteens leder, Gianpaolo Tosel, etter forrige ukes suspensjon av Mattia Destro. Samme Tosel og hans kompanjonger har nå bøtelagt Roma med 5000 euro for disse ytringene. Det blir sikkert ikke siste gang… Anken til Destro skal som tidligere meldt opp til behandling 17. april.