Påskemorgen-notiser fra SPQR

Mens feiringen av kvalifiseringen direkte til gruppespillet i Champions League pågår for fullt, har forberedelsene til den avgjørende kampen mellom Roma og Milan alt startet.

970185_696799420362166_152922921066858269_n

Scudettoracet

Førstkommende helg setter en god gjeng norske romanisti snuten mot den evige stad og får se en av de få avgjørende brikkene som er igjen i scudettoracet sesongen 2013/14.

Milan-kjempen (Super)Mario Balotelli innrømmet ovenfor italienske Mediaset Premium at Roma vil by på en utfordring førstkommende fredag, det samme gjorde trener Clarence Seedorf, men han ovenfor statlige Rai Sport.

Mens nervøsiteten alt kiler i magen i Lombardia, er det en velfortjent påskeferie på giallarossi-spillerene. Treningen på Trigoria starter opp igjen i morgen klokken 11.

«Roma har det beste forsvaret og det beste angrepet, og det må det være en årsak til» uttalte tidligere Roma-kjempe og nåværende Fiorentina-trener til italiensk Sky Sport etter påskens oppgjør mellom Viola og Giallarossi. Samtidig uttalte han «Juventus er nok uslåelige på dette tidpunktet, men det finnes mange eksempler på at man kan vinne Scudetto på den siste matchdagen.»

Overgangsrykter

Igjen florerer det rykter i diverse mediumer om en eventuel sommeroveraskelse på overgangsmarkedet for Roma’s del, og det omhandler ingen ringere enn Didier Drogba. Ivorianeren var en av nøkkelrollene bak Galatasaray’s seier mot Juventus i Champions League i høst. Kontrakten hans utløper til sommeren, og han står da fritt til å forlate klubben under «bosman-regelen». Pålitelige medier har allerede meldt om dette tidligere i vår og det ryktes at overgangen blir gratis.

Samtidig er det ikke bare i Tyrkia Sabatini er og tar temperaturen for tiden. Det rapporteres også nå i følge brasilianske UOL Esporte at Roma er i gang med å legge inn bud for Tottenhams Paulinho. Spilleren er en midtbanespiller og har spilt 26 Champions League kamper og scoret 4 mål. Paulinho er 25 år gammel.