Endring på programmet: Gruppetur

Nå er vårens vakreste eventyr rett rundt hjørnet: Roma Club Norvegias gruppetur. Med rekordmange norske romanisti og rekordmange poeng for AS Roma ligger alt til rette for en særdelels positiv opplevelse. Noen ting dukker dog opp underveis, og i motsetning til oss nordmenn er ikke italienere like ivrige på å planlegge ting god tid i forveien.

Vår planlagte omvisning på Olimpico utgår dessverre da det er andre arrangement på flerbruksarenaen i dagene etter kampen fredag kveld som vi må vike for. Vi kommer tilbake med mer dersom det skulle dukke opp nye alternativer, men programmet per nå er:

Fredag: Kamp

Lørdag: Middag på Il Ciak

Søndag: Roma Ti Amo

Alt dere trenger å vite om turen finner dere her: http://www.asroma.no/2014/04/15/program-for-arets-offisielle-rcn-gruppetur/

Vi ses i Roma!

Hans-Martin