Roma ser til Tottenham

Etter at Franco Baldini forlot Roma-skuten i fjor og dro med seg flere Roma-aktuelle spillere til Tottenham i tillegg til Erik Lamela er nå Sabatini på vei til å gjøre hevn mot sin gamle kollega og planlegger å hente flere spillere som ikke er interessert i å spille på nivå to i Europa. 

lamela paulinho vertonghen sandro

Jan Vertonghen

På tampen av overgansgvinduet i vinter blusset ryktene om at den belgiske midtstopperen var på vei til Roma, men Roma endte opp med en mye billigere avtale da Rafael Toloi kom på lån. Ryktene er nå kommet opp igjen og tuttomercatoweb skal ha det til at Vertonghen har møtt Roma i Firenze ved hele to anledninger på Hotel Savoy i løpet av våren. Midtstopperen som fyller 27 år i morgen skal være enig med Roma om en overgang og ballen er nå hos Tottenham om de vil godta Romas bud eller ikke. Midtstopperen var ute med et lengre skadeavbrekk rundt juletider og han har fått med seg 36 kamper denne sesongen for laget som ligger på 6. plass i Premier League.

 

Paulinho

Brasilianeren var i kikkerten til Roma i fjor sommer, men endte til slutt opp hos Tottenham. Nå er det igjen snakk om at Paulinho skal ikle seg den røde drakten på lån etter sommerens VM. Il Tempo meldte for noen dager siden at Roma har kontakten London-klubben om spilleren, men at lite vil skje før han har spilt VM på hjemmebane. Muligens Maicon kan få overtalt spilleren under sommerens mesterskap.

Sandro

Som om ikke Paulinho var nok er også den brasilianske midtbanekollegaen Sandro linket til den evige stad. Napoli og Inter skal også være interesserte og spilleren skal ha en prislapp på €15M. Sandro skal ha vært misfornøyd med trener Tim Sherwood som er  ferdig etter sesongen og det kan virke som om Serie A frister for 25-åringen.

Erik Lamela

30 millioner euro punget Tottenham ut med for å få den tidligere Roma-kjeledeggen til å signere for klubben under Mercatoens siste dag i fjor sommer. På flyplassen i Roma sa Lamela «Jeg kommer tilbake en dag»  som sine siste ord før flyet til London tok av. Den dagen kan komme fortere enn forventet etter et veldig mislykket opphold i Premier League. Verken Villas Boas eller Sherwood gav noen særlig tillit til argentineren som har vært skadet siden jul og går glipp av VM i sommer. Nå florerer ryktene om at Lamela kan være på vei tilbake for en mye mindre sum enn det han ble solgt for og prislappen skal være halvert på kun ett år. Ryktene er veldig motstridig og flere melder om at Tottenham ikke kommer til å selge 22-åringen før han har fått vist seg ordentlig frem i den hvite drakten. Lamela har slitt med å lære seg engelsk og har ikke kommet ordentlig inn i gruppen og det skal være en av hovedårsakene til at han ikke har prestert på det nivået vi Roma-fans vet at han er i besittelse av. Sky Sports meldte i dag at Erik Lamela er i hovedstaden for øyeblikket i forbindelse med behandlingen for skaden hans og har vært innom Trigoria for å hilse på sine tidligere lagkamerater, forhåpentligvis er ikke disse tidligere lagkamerater når overgangsvinduet åpner i sommer.