Forhåndsomtale: Roma – Milan

Urby+Emanuelson+AC+Milan+v+Roma+V1U-ly_pGAmlMinst en seiersrekke tar slutt når Roma får besøk av Milan på Stadio Olimpico i morgen.

Med fire runder igjen å spille har Roma fortsatt en matematisk sjanse til å ta gull, noe som kan bli det fjerde i klubbens historie. Men det er nok mer sannsynlig at Totti spiller VM i Brasil enn at Juventus gir fra seg en ledelse på åtte poeng når det gjenstår fire serierunder.

Vinner Roma i morgen vil det være klubbens niende strake seier. Det begynner å ligne høstens vanvittige seiersrekke på ti strake kamper, og det er absolutt nødvendig å slå den om det skal bli gull.

Milan på sin side jager sin sjette strake seier og en sjanse til å kvalifisere seg for Europa League. Siden Fiorentina er i finalen i Coppa Italia kan en sjetteplass i ligaen gi dem en plass i turneringen neste sesong.

Gjestene har bare vunnet en av sine ni siste kamper på Stadio Olimpico. Fra 2008-09 til 2010-11 har laget spilt uavgjort og kun scoret fire mål til sammen. De to siste kampen på Olimpico har gitt elleve mål.

For Roma er Benatia, Balzaretti og Strootman skadet, mens Destro er suspendert. Milan må klare seg uten Essien, Honda, Birsa og Cristante som er skadet. De Jong soner karantene.

 

Form: Roma (V V V V V) Milan (V V V V V)

Forrige sesong: Roma 4 – Milan 2

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

Roma (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Toloi, Castan, Dodo; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Ljajic, Totti, Gervinho

Milan (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Rami, Mexes, Constant; Montolivo, Muntari; Taarabt, Kaka, Robinho; Balotelli

 

Kampen vises på C More Fotball kl. 20:45.