Rykter, rykter og atter rykter. 29/4

 

Sabatini og Rudi Garcia har de siste dagene møtt hverandre for å snakke om den neste sesongen og skal en tro blindt på de ulike mediene har nok de to en del å snakke om: 

 

Miralem Pjanic har en kontrakt som går ut sommeren 2015 og Roma skal etter rapportene jobbe iherdig mot å få fornyet denne kontrakten, men etter kunstmålet mot Milan fredag har PSG igjen kommet på banen om å få signert bosnieren. Den franske avisen L’equipe meldte tirsdag morgen at den franske hovedstadsklubben er interessert i Pjanic i tillegg til Dani Alves og for bosnierens tjenester skal Javier Pastore bli tilbudt i retur fra PSG.

Glipper Pjanic for Rudi Garcia skal franskmannen i følge Corrielle della Sera være interessert i å hente landsmannen Hatem Ben Arfa som er kommet på kant med Newcastle-trener Alan Pardew og har blitt vraket de to siste kampene for laget som ligger på 9.plass i Premier League. Ben Arfa kan også spille ving og kan avlaste Gervinho som mest sannsynlig ikke holder 50 kamper med den intensiteten han innehar. 

Apropos landsmenn skal Kevin Strootman være øverst på ønskelisten til Luis van Gaal som muligens blir ny Manchester United-trener. Strootman var den mest brukte spilleren under van Gaal under VM-kvalifiseringen til sommerens VM i tillegg var nederlender også i søkelyset til den engelske klubben i fjor sommer, men valgte til slutt Roma hvor han har gjort sakene sine helt fantastisk før skaden mot Napoli i mars.

Den velkjente Di Marzio meldte i dag tidlig flere mulige Roma-prospekter denne sommeren som Davide Astori (midtstopper, Cagliari), Paulinho (midtbane, Tottenham), Pierre Emerick Aubameyang (spiss/ving, Dortmund). Mest overraskende var det at Di Marzio avsluttet artikkelen med noe som ville kvalifisert til en smått sensasjonell overgang da tidligere laziale Aleksandar Kolarov skal være på vei til den rød delen av den evige stad. Walter Sabatini hentet i sin tid serberen til Italia og Lazio når han jobbet der og skal nå være interessert i å gjenforenes med venstrebacken som for tiden spiller i Manchester City. Oppigjennom historien har kun 10 spillere spilt for begge klubbene i den evige stad og Kolarov kan nå bli den 11.

Skulle ikke Kolarov komme er Roma fortsatt ute etter å forsterke venstreback-posisjonen med tidligere Serie A-spillere som i følge calciomercato.com kan være Davide Santon (Newcastle) eller Domenico Criscito (Zenit).

På spissplass er fortsatt Portos Jackson Martinez den heteste kandidaten, mens Ibarbo (Cagliari) og Kalou (Lille) blir betraktet som enklere og billigere alternativer. (Calciomercato.com)