Notiser fra den evige stad

Overgangsrykter, Benatia, Bastos, Florenzi og Drogba. Les de siste notisene om verdens beste fotballlag her.

TIFOSI-AS-ROMA-2

Italiensk media har lenge meldt dette, men nå har også britiske The Sun slengt seg på. De melder denne uken at både Manchester United og Manchester City vistnok skal være meget lysten på Roma’s Mehdi Benatia, noe som har vært lenge kjent, men interessen skal ha økt i styrke.
Benatia kom til Roma under sommerens overgangsmarked fra Udinese, for den nette sum av 13.5 millioner €, og vært en av nøkkelpersonene bak Roma’s fantastiske sesong.

Mens Benatia ryktes til de britiske øyer, ser Pjanic til Iberia-halvøyen. Samtidig som Roma har tilbudt Pjanic kontraktforlengelse, har ikke Pjanic uttalt seg negativt om hverken FC Barcelona eller Paris Saint-Germain som er de to klubbene han er sterkest ryktet til.

Miches Bastos’s agent har innrømmet ovenfor Calciomercato.com at han er usikker på Bastos’s fremtid i Roma, men forteller samtidig at spilleren ønsker å bli. «Michel har hatt en flott tid i Roma, han føler seg nær med gruppen og har et godt positivt forhold til trener Rudi Garcia. Men det er ikke blitt offisiellt om klubben kommer til å signere han eller ikke.»

Det har lenge vært kjent av Didier Drogba er ryktet til Roma for en bosman-overgang til sommerens overgangsmarked, men nå melder franske Le10 Sport, at Chelsea også har slengt seg på i kampen. Trener Jose Mourinho skal visstnok være meget interessert i å få tilbake sin tidligere spiller, å gi han en trener-spiller mellomrolle..

Når pappagutten Florenzi går og legger seg, så er det ikke bare «pappa» kapteinen han drømmer om, men også å få være med i troppen til Prandelli. «Hvordan kan kan jeg ikke ønske meg å bli med til VM? Jeg tenker på det ofte, VM er noe alle drømmer om når de er barn.» uttalte Florenzi til Roma Channel.