Guttetur til Orlando

Roma er i disse dager på en slags treningsleir i Orlando der de, som de fleste nå har fått med seg, beseiret Orlando City 1-0 natt til lørdag etter et kremmerhus av Francesco Totti. Kampen, og treningsleiren, inneholder mange unge spillere, da flere faste spillere er opptatt med VM-forberedelser eller andre nasjonale forpliktelser. Mot Orlando fikk blant annet de spennende ungguttene Tonny Sanabria og Leandro Paredes sine debuter, der spesielt sistnevnte greide seg bra.

Like bra gikk det ikke for den hårfagre venstrebacken Dodó. Den unge brasilianeren vrikket sin venstre ankel kraftig og har blitt undersøkt på et lokalt sykehus. Roma venter fortsatt på svar om hvor omfattende skaden til den skadeplagede venstrebacken er.

Ellers bivånet Rudi Garcia kampen mot Orlando med Google Glasses på. Hvordan det så ut kan du se her.

AS Roma har annonsert at det vil bli holdt en treningskamp den 30. mai til minne om forhenværende giallorossi kaptein Agostino Di Bartolomei sin bortgang for 20 år siden. Mannen som hevet Roma’s andre Scudetti blir markert med en treningskamp mellom Roma’s Esordienti-lag (U12) og U13-laget til Cinecittá Bettini.

Dersom du er skuffet over mangelen på transfernytt i denne artikkelen, så fortvil ikke. Om ikke lang tid tar vi en nøye titt på hva vi tror vi kan vente oss fra Sabatini i sommer, samt en vurdering av kjøpene som ble gjort før årets jubelsesong.