Ny sjanse til å sikre seg RCN-pique

Nå som Romas nydelige hjemmedrakt for sesongen 2014/15 endelig er sluppet, føles det bare rett og rimelig å gi våre medlemmer en ny sjanse til å sikre seg en annen trøye av svært solid kaliber. Pique-trøyene vi bestilte tidligere i år har gjort suksess blant mange av våre medlemmer, og etter flere forespørsler har vi bestemt oss for å kjøre en ny runde med bestillinger.

Tilbakemeldingene fra de av våre medlemmer som har mottatt skjorta har vært utelukkende positive, og vi har selv erfart at de holder svært høy kvalitet.

Fremside, med svart "lupetto" og Roma Club Norvegia brodert på ermet

Trøyene kan bestilles i følgende størrelser: S, M, L, XL og XXL

Vi blir nok en gang nødt til å ta betaling for skjortene på forskudd for å kunne fullføre bestillingen, og ønsker derfor at de som sender bestilling med kontaktskjemaet nedenfor betaler inn 240 kr pr bestilte skjorte til vår konto 1503.17.84147 . Husk å merke betalingen med «RCN skjortebestilling + medlemsnr. Siste frist for bestilling blir 23. juni klokken 12:00, bestillingen fullføres når vi har motatt betalingen. Dersom du er interessert er det med andre ord ingen grunn til å vente!

[contact-form-7 id=»15288″ title=»Skjortebestilling»]