Romas nye drakt!

Tirsdag ble endelig hjemmedrakten for sesongen 2014/15 offentliggjort og for første gang i AS Romas historie er det Nike som leverer draktene. 

drak2

 

 

Etter bruddet med Kappa foran forrige sesong ble det klart at Nike skulle levere draktene fra og med neste sesong og 10 sesonger fremover. Tirsdag kom den første Nike-drakten av totalt 30 drakter som skal designes innenfor tidsrammen.

Drakten har som i de to foregående sesongene krage, men i år har kragen den samme fargen som resten av drakten. Dog så er undersiden av kragen gul som en da kan brette opp hvis en ønsker det. Bak i halsen står skriften «La Roma Non Si Discute Si Ama» (Roma er elsket uten tvil). Ermene har en gul stripe og knappene er mulig å kneppe opp og igjen.

Drakten består av Nike sin Dri-Fit teknologi som gjør at svetten fordamper fortere noe som gjør at spillerne kan yte sitt beste. Det er også små luftehull på siden som skal øke luftsirkulasjonen.

Drakten kan foreløpig ikke kjøpes og noe av grunnen er nok at Roma er på jakt etter en hovedsponsor. Roma skal angivelig ha 15 millioner euro for dette og ingen bedrifter har foreløpig lagt penger på bordet.

Når bortedrakten og tredjedrakten kommer er uvisst, men innen den tid kan en nyte bildene av drakten som Roma-spillerne skal bære på Olimpico neste sesong. (Alle bilder er hentet fra Nike.com)

drakt3drakt1drakt4Romas drakterroma 14-15