Rudi Garcia til 2018!

Rudi Garcia forlenget fredag kveld sin kontrakt med 3 år noe som gjør at han er kontraktfestet til klubben ut 2017/2018-sesongen.

rudi garcia italo zanzi

Ryktene har gått i lengre tid om at franskmannen skulle signere en kontraktforlengelse ettersom hans tidligere kontrakt kun varte ut 2014/2015-sesongen. Nå er all tvil fjernet til side etter at klubben offentliggjorde fredag kveld at 50-åringen blir i den evige stad i 4 år til.

«Jeg er glad for å informere at Rudi Garcia og Roma har kommet til enighet om en 3 års forlengelse utover hans tidligere kontrakt. Som jeg har sagt mange ganger tidligere; etter at jeg tilbringte de første 30 minuttene med Rudi i New York i fjor viste jeg at han var den riktige personen til å lede Roma i lang tid fremover.

Denne forlengelsen er en viktig del i planen om kontinuitet til vårt prosjekt. Romas eierskap og ledelse har vært på samme side i forhold til å bygge et verdensklasse lag. Dette er et nytt skritt for å gjennomføre dette. 

Vi er kun i begynnelsen av vår og Roma-fans sin reise og vi vil nok en gang takke Rudi, hans stab og resten av Roma for en fantastisk start som forhåpentligvis blir en enda større fremtid for fans verden over.» – sa Roma-president James Pallotta før han avsluttet med velkjente «Forza Roma!»

Lønnen til Rudi Garcia skal angivelig bli doblet (fra €1.2m til €2.5m) og han skal være lovet et slagkraftig mercato denne sommeren.

Dette er den tredje kontraktsforlengelsen denne sommeren ettersom både Miralem Pjanic og Leandro Castan har bundet seg til klubben ut 2018-sesongen tidligere. Roma jobber nå hardt med å få satt kontinuitet i laget som har hatt veldig mange utskiftninger de siste sesongene og i morgen vet vi enda mer om sommerens planer ettersom Walter Sabatini skal avholde pressekonferanse.