Keita nærmer seg, mens Muriel kan være på vei

Overgangsrykter, VM rykter og andre rykter er den rød tråden, i dagens notisartikkel fra den evige stad.

keita

Luis Muriel forteller spanske El Tiempo i anledning at han uteble på Columbia’s VM liste, at det er AS Roma og Fiorentina som er nærmest å signere han dette overgangsvinduet.

Samtidig forteller flere itaienske mediaer inkludert Il Tempo, at tidligere Barcelona-spiller og nåværende Valencia-spiller Seydou Keita, signerer for Roma i morgen, og kommer til å gjennomgå medisinske tester på Trigoria fredag. Midtbanespilleren skal etter ryktene signere en ett-års kontrakt til en verdi av 1 million € (inkludert bonus) men opsjon på neste sesong også.

Ryktene rundt Keita skøyt også fart, da han bare for to timer siden, skrev følgende på twitter. «Jeg har ikke signert med noen klubb foreløpig, men det er sant at jeg er i svært avansert konakt med noen.»

 

Mens ryktemøllen går for fullt i hovedstaden, er andre på bedringens vei i Holland. Strootman postet i kveld et bilde av kneet hans to måneder etter skaden og operasjonen, og er helt tydlig på god bedrings vei. 

Landslagssjef Prandelli derimot, bruker tiden sin på å forklare hvorfor Destro har blitt utelukket av hans tropp til Brasil. «Jeg ville ikke ta med meg tre spisser, jeg spurte han om han var tilgjengelig som reserve, men han fortalte meg at han ville tenke på det. Neste dagen fortalte jeg han at han ikke kom til å være blant de 23, og han fortalte meg at han ikke hadde noe å si til det. Jeg gav han timeplanen og fortalte han at han måtte være tilgjengelig inntil 13. juni, noe han sa var greit,» fortalte Prandelli under en pressekonferanse.

Maicon på sin side takker Roma for hans VM-oppkalling til Brasil’s VM tropp. «Felipe Scolari ringte meg etter min ankomst til Roma, og gav meg en mulighet til å få komme til VM. Å komme tilbake til Italia var det rette valget, jeg ville til en klubb som lot meg spille, og det skjedde hos Roma.»