Sabatini ser til Toscana, etter neste stjerne på Roma’s nattehimmel

Mens ting både går opp og ned i VM for Italia, så skjer det saker på overgangsmarkedet hjemme. Sirkulasjoner i italiensk media, hevder at Roma ser til ACF Fiorentina og Roma-stjerne Vincenzo Montella’s stall, for å finne den neste store signeringen.

cuadradoRadio Manà Manà kunne melde idag, at Sabatini skal ha møtt sin kollega i Fiorentina for et to dagers møte, hvor Sabatini skal ha overbringet et bud på Cuadrado, for 30 millioner € + Dodo. Utfallet av tilbudet er ikke blitt offentliggjort enda.

ACF Fiorentina på sin side, rent kategorisk adviser sirkulasjonene i media i dag vedrørende et eventuelt salg av Cuadrado. Fiorentina hevder i følge it.violachannel.tv at det ikke er noen som helst sannhet i det.

Cuadrado er 26 år gammel og er fra Colombia. Han har vært i renessansestaden siden 2011, og i Italia siden 2009. Han har spilt som ving fast på Fiorentina de siste sesongene, og scorte i sesongen 2013/14, 11 mål.