Florenzi til Viola? En montenegriner på vei inn og Roma signerer Uçan

Ryktemøllen har gått for full hastighet de siste dagene, og et av de virkelig hete temaene i det siste, har omhandlet Roma’s unge talent, Alessandro Florenzi.

Etter at ryktene ble spredd som ild i tørt gress, så Florenzi’s agent Alessandro Lucci seg nødt til å fortelle TuttoMercatoWeb.com at det ikke er noe sannhet i at Florenzi blir å se i violet i høst. Snarere tvert om så avviser agenten enhver kontakt fra Fiorentina vedrørende Florenzi.

Agenten kunne også legge til at Florenzi er sterkt følelsesmessig tilknyttet den orange-røde drakten, på tross av interesse fra internasjonale klubber.

Salih Uçan har signert en to-årig låneavtale med hovedstadsklubben, til en verdi av 15 millioner €, inkludert en kjøpsklausul.

Fenerbahçe-presidenten uttalte til tyrkisk media i dag følgende. «Jeg ville ikke selge ham, og jeg var i gang med å avslutte forhandlingene med Roma. Men så oppdaget jeg at han virkelig hadde lyst til å dra, jeg kunne ikke bare knuse drømmen hans om å få spille i Italia. Jeg ville ha blitt hans fiende, jeg vil heller være den som oppfyller drømmen hans, og jeg er sikker på at han vil bli en sukssess.»

Mens stallen til Roma allerede har en kroat, en serber, en kosovoalbaner og en bosnier, så mangler fortsatt Montenegro for at balkan landene skal være så godt som vel representert, det ser det nå ut til å bli en slutt på da, hovedstadsklubben ser ut til å være i havn med en avtale med Lille, vedrørende montenegrineren Marko Basa. Klubben har blitt enige om en kjøpssum på 2 millioner €, og i følge franske lavoixdunord.fr skal de også ha blitt enige om en årlig spillelønn à 2,5 millioner €.