Rykteoppdatering, 28/6

Ryktepressen er som forventet stort sett opptatt med å dekke VM, men forhandlinger blir gjort og avgjørelser tatt også utenfor boblen i Brasil, og det skrives med jevne mellomrom om potensielle salg og kjøp.

Den eneste spilleren det har vært mye snakk om i det siste er Barcelona’s Adriano Correia. Adriano er først og fremst en venstreback, men er også kjent for å kune spille omtrent hvor som helst på banen. Overgangssummen er ryktet rundt €10 millioner for 29-åringen, og en treårskontrakt skal være i kortene.

Som seg hør og bør har blir også spillere som har gjort det godt under VM ryktet litt hit og dit i sommer. Algerske Yacine Brahimi er visstnok ønsket av Sabatini. Den 24-årige offensive midtbanespilleren spiller for øyeblikket for Granada, og skal ha en utkjøpsklausul på €15 millioner, en pris som virker noe stiv for en såpass ‘uprøvd’ spiller.

Andre navn som har blitt nevnt i rapporter er Dortmund’s Pierre-Emerick Aubameyang, men som nå ser ut til å være på vei til Chelsea. I tillegg har vi Salih Ucan-sagaen som muligens endelig ser ut til å løse seg, som tidligere meldt på denne siden. Det samme gjelder historien om Marko Basa, men situasjonen er uendret de siste dagene.

Alt dette er imidlertid noe som må ta med en klype salt, og det er ikke all verden med substans i nyhetsbildet rundt Roma om dagen.