GIOVANISSIMI NAZIONALI CAMPIONI D’ITALIA!

Romas U15-spillere brakte heder og ære til klubben. Laget som ledes av Federico Coppitelli vant tittelen etter å ha slått Juventus 1-0.

En annen spiller som har gått gjennom samme system, ingen ringere enn Francesco Totti, var tidlig ute med å gratulere de nylig kronede nasjonale mesterne. På sin hjemmeside skrev han: «Gratulerer til laget som har blitt italienske mestre. Ikke bare gratulerer til spillerne, men til hele ungdomsavdelingen som daglig jobber med lidenskap og profesjonalitet. Denne seieren har igjen etablert at Romas ungdomsavdeling er blant de beste i Europa og jeg blir enda mer stolt ettersom jeg har vært en del av den selv og vokst opp med denne trøya. Jeg ønsker guttene et idrettsliv fullt av suksess og denne dagen vil for alltid ha en plass i deres hjerter.»