Notistirsdag

Rafael Toloi setter nesen hjemover, Uçan gjennomgår medisinske tester neste uke, en monegasker på vei inn og en innrømmelse fra Alessandro Del Piero. Les de siste notisene om klubben du elsker.

doelpunten-ferreira-carrasco-bezorgen-monaco-een-punt-id4995011-1000x800-n

Rafael Toloi forlater hovedstadsklubben, og reiser nå hjem til hjemklubben sin i São Paulo, da hans seks måneders kontrakt med Roma utløpte i går. Toloi har vist seg i fem kamper. i løpet av sitt år i hovedstaden.

Mens noen er på vei ut, er andre på vei inn. Salih Uçan er booket inn til medisinsk test på Trigoria, førstkommende mandag og Roma skal i følge Il Messaggero og La Gazzetta dello Sport ha kommet til enighet med Monaco’s Ferreira Carrasco.
Det eneste som gjenstår er å bli enige med monegaskerne om en sum, Roma skal i følge rapportene ha tilbudt 5 millioner €, men Ligue 1 klubben ville ha 7.

Tidligere Juventusstjerne Alessandro Del Piero overasket media under et event for et par dager siden, da han innrømte at han drømmer om å få spille med Totti igjen

«Fransesco Totti og jeg har spilt historiske kamper. Vårt rivaleri har alltid vært et godt et, og jeg vil gjerne komme tilbake for å få spille med han igjen. Dette fordi Fransesco representerer i Roma, det samme som jeg gjorde i Torino.»