Offisielt: Marquinho lånes ut

 

 

Tirsdag kveld ble det klart at Romas brasilianske midtbanespiller Marquinho blir å finne utenfor de fleste nordmenns radar neste sesong da brasilianeren har signert en ett-års lang avtale med den Saudi-Arbiske klubben Ittihad FC.

FBL-ITA-SERIEA-AS ROMA-SASSUOLO

 

Det er den arabiske klubben selv som meldte overgangen på Twitter, og detaljene utover at det er et lån for en sesong fremkommer ikke. Det er heller ikke kjent om Ittihad FC har sikret seg opsjon på spilleren.

Marquinho som kom til Roma vinteren 2012 og har spilt over 50 kamper for Roma og scoret 7 mål. Våren 2014 var brasilianeren lånt ut til Hellas Verona, en avtale som i utgangspunktet var en del av en avtale klubbene hadde angående en overgang for Iturbe, men etter at flere storklubber deriblant Real Madrid har slengt seg på i kampen om unggutten ser det ut til at den overgangen går i vasken.

Uansett ønsker vi Marquinho lykke til videre i Saudi-Arabia!