Offisielt: Ashley Cole klar for Roma!

Den rutinerte venstrebacken kommer gratis til Roma.

cole roma

Rett etter at Salih Uçan hadde blitt offentliggjort var det Ashley Cole sin tur til å signere kontrakten som binder han til verdens vakreste klubb. Venstrebacken kommer gratis etter at kontrakten hans med Chelsea gikk ut denne sommeren.

Kontrakten Cole signerte har en varighet på 2 år med opsjon på en forlengelse på ett år. Lønnen til 33-åringen skal ligge på rundt 19 millioner kroner i året.

Siden oppstarten i 1927 har AS Roma hatt til gode å ha en engelskmann på laget, men det tid er nå over.

Mannen som har over fem ganger så mange følgere på twitter som Roma har ennå ikke fått noe draktnummer noe som mest sannsynlig er på grunn av at hans favorittnummer 3 fortsatt er Dodos. Dodo er dog på vei ut av klubben og skal i følge flere medier være på vei til Inter på en låneavtale og dermed kan Cole få nummeret han selv ønsker.

Forhåpentligvis blir Cole løsningen på venstreback-problemet Roma har hatt siden glansdagene til Riise.

Benvenuto Ashley!