Roma jakter Xherdan Shaqiri

Det så lenge ut som Roma skulle lande enten Juan Manuel Iturbe eller Alessio Cerci for angrepet. Førstnevnte er godt på vei til Juventus, mens Roma er lunkne til prislappen på Alessio Cerci som kan være på vei til Atletico Madrid eller AC Milan. Dermed har Sabatini rettet blikket mot Bayern.

Der spiller nemlig sveitseren Xherdan Shaqiri. Shaqiri var linket sterkt til Roma sommeren han forlot Basel, men kraftpluggen av en ving endte opp i den tyske giganten Bayern München. Men det er mange gode fotbalspillere i klubben som ledes av tidligere Roma-spiller Pep Guardiola. Og med Guardiola på plass ble spilletiden til Shaqiri betraktelig redusert i hans andre sesong i klubben.

At Shaqiri allikevel er en meget habil fotballspiller hersket det liten tvil om, det så vi i VM der Shaqiri noterte seg for tre scoringer på Sveits fire kamper.

I følge transferguru Gianluca Di Marzio vil Sabatini først snakke med folkene rundt Shaqiri, først og fremst hans agent-bror. Dersom spillern har lyst til å komme til Roma vil Sabatini ha sterke kort på hånden i forhandlingene med de tyske gigantene. Bayern vil ha €20 millioner for 22-åringen og det har han bevist at han er verdt i dagens marked.