Romas pre-season 2014/2015

Som de to foregående sesongene skal Roma over Atlanteren for å profilere seg i USA i tillegg til å møte knalltøff europeisk motstand.

Roma tour 2014

 

Etter en velfortjent ferie for mange samlet laget igjen på Trigoria 15. juli for å legge grunnlaget for den kommende sesongen i tillegg til å spille en kamp mot Indonesia U23. Etter en snau uke med trening hjemme i Italia setter laget seg på flyet til USA for å forberede seg til International Champions Cup. Før turneringen starter spiller Roma en treningskamp mot sine FSG-venner Liverpool på stadionet til FSG-eide Boston Red Sox (som for to år siden). I selve turneringen er Roma i gruppe med Manchester United, Inter og Real Madrid og vinner Roma den gruppen spilles finalen mot vinneren av den andre gruppen (Olympiakos, Manchester City, Liverpool og Milan) 5. august.

Etter turen i USA forflytter laget seg til Østerrike nærmere bestemt Bad Waltersdorf hvor motstanderne er Eltendorf og Wiener. Serie A-sesongen starter 31. august, men terminlisten er ennå ikke fastsatt (kommer forhåpentligvis i slutten av juli).

 

Dato

Motstander

Sted

Avspark

TV

18.jul Indonesia U23 Stadio Centro d’Italia, Rieti 17:30 Romas Youtube
24.jul Liverpool Fenway Park, Boston 01:30 Uvisst
27.jul Manchester United SA Field, Denver 02:00 TV2 Sport Premium
30.jul Real Mardid Cotton Bowl, Dallas 03:45 Viasat Fotball
02.aug Inter Lincoln Financial Field, Philadelphia 19:00 Viasat Fotball
10.aug SV Eltendorf Sportplatz SV Eltendorf Romas Youtube
15.aug Wiener SK Wiener Sportclub Platz Romas Youtube

NB! Ta forbehold om at undertegnede ikke er verdensmester i å regne på de ulike tidssonene, kamptidspunktene er satt til norsk tid. Kamptidspunktet for kampene i Østerrike er ikke fastsatt, men datoene er riktige. Det er heller ikke fastsatt at Romas offisielle Youtube-kanal viser de kampene som er satt opp, men det er blitt gjort de seneste sesongen så det er en rimelig antagelse.