Offisielt: Valerio Verre solgt til Udinese, Rodrigo Taddei på flyet hjem

Helgen har brakt oss ny aktivitet på overgangsmarkedet, og denne mandagen er det to farvel som må gjøres. 

Valerio Vere solgt til Udinese

AS Roma kunne i går via sin hjemmeside kunngjøre at Roma’s Valerio Verre som har tilbrakt de siste sesongene i Siena og Palermo, nå blir å se i Serie A klubben Udinese. Udinese og Roma har blitt enige om en prislapp på 0,9 millioner €

Rodrigo Taddei skuffet over å måtte forlate Roma

Roma-Rodrigo-Taddei_3112805

«Jeg er veldig skuffet med hvordan ting har gått i Roma, jeg forventet ikke dette etter hva Garcia og Palotta har fortalt meg det siste året. Men slik har det hått, hvis de ikke vil ha deg så har de sine andre prioriteringer, og må da putte deg til siden.» Fortalte Taddei til Sky Italia lørdag.

«Men sånn er fortball, jeg forventet det ikke, men jeg får prøve nye eventyr. Selvfølgelig er det vanskelig, men jeg føler meg ikke forrådt. Jeg har forstått det slik at til og meg mine lagkammerater har spurt om min situasjon, og også at presidenten ville ha meg. Spesielt trenerene prøvde på å beholde meg, men mest av alt fansen som alltid har vært i ryggen min. Kanskje det var en force majeure (*1) som ikke ville ha meg, men sånn er fotball.»

*1(journ.anm kontraktrettslig begrep om uforutsette hendelser som tas forbehold om)