Ashley Cole: Jeg vil vinne seriegull med Roma!

Ashley Cole møtte tirsdag pressen på Trigoria for første gang, og engelskmannen med over 100 kamper for «Three Lions» viste stor glede og entusiasme for sitt nye eventyr utenfor balløya. 

Roma har som de fleste vet slitt med kontinuitet og kvalitet på venstrebacken siden John Arne Riise ble solgt til Fulham, men med Cole på plass kan det endelig se ut som vi kan ha løst det problemet, hvertfall for et par sesonger.

article-2692769-1FA8BC1A00000578-603_634x447

Ashley er er gira på mer Champions Leauge fotball: «Jeg har kommet hit for å fortsette å spille i Champions League. Roma er en ambisiøs klubb, og dette er en ny utfordring meg. Jeg er forberedt på å kjempe for plassen min i laget.»

Det er godt kjent at Roma er en spesiel by å spille fotball i og at supporterne kan være veldig påtrengende. Det har også Cole fått med seg.

» Jeg er ikke redd for press, jeg har kjempet om plassen på laget i 14 år og det kommer jeg til å fortsette med hver dag på trening. Jeg vet at det er spesielt å spille fotball i denne byen, supporterne her er virkelig fanatiske, det så jeg når jeg landet i Roma forrige uke. Jeg vet at jeg kommer til å møte supportere uansett hvor jeg går i denne byen, men jeg er her også for a kunne oppleve denne byen.»

På spørsmål om treneren svarer han villig at en av grunnen til at han bestemte seg for a dra til Roma var nettop etter å ha snakket med Rudi Garcia: «Så fort jeg hadde snakket med Rudi Garcia, og jeg så hvor lyst han hadde til å hente meg hit, bestemte jeg meg for å hoppe på muligheten. Forhåpentligvis kan vi få til noe spesielt her og vinne Serie A kommende sesong.»

 

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]https://www.youtube.com/watch?v=70jn9NxLf-0[/youtube]

Vi ønsker Cole lykke til og håper på tre år med storspill fra den aldrende venstrebacken!