Iturbe på plass, hva skjer videre?

Med Iturbe på plass som den nest dyreste signeringen i Romas historie noensinne i tillegg til at det har rent inn med andre spillere de siste ukene skulle en tro at Sabatini begynte å se seg fornøyd med årets mercato, men den gang ei. 

sabatini

 

Tidligere denne sommeren har Ucan, Emanuelson, Cole og Keita blitt hentet inn før Sabatini virkelig slo på stortrommen da Iturbe ble signert i går. I tillegg har blant annet Borriello, Jose Angel, Paredes og Sanabria kommet tilbake fra lån så det er en stor gjeng som er samlet på Trigoria denne uken før laget setter seg på flyet til USA neste uke. Skal en tro alt det man leser er det flere som skal få lov å ikle seg den røde drakten neste sesong, samt må vi naturlig nok vinke farvel til noen:

Rett etter at Iturbe ble signert blusset ryktene om at Adem Ljajic var på vei ut porten på Trigoria opp igjen. Interessen for serberen er stor rundt om kring i Europa med Juventus, Milan, Manchester United og Liverpool som noen av de interesserte, men i følge Di Marzio skal 22-åringen nå være nærmest en overgang til tysk fotball nærmere bestemt Schalke 04. Hvis så skjer nevner samme mann at Roma vil prøve seg igjen på Xherdan Shaqiri fra Bayern Munchen.

Det som er klar er at Roma forhandler om Monacos Yannick Ferreira Carrasco som vi tidligere har nevnt her på siden. Agenten til midtbanespilleren sa i går at Romas bud ikke ble akseptert og at klubbene måtte komme til enighet før forhandlingene om kontrakten kunne starte. Tottenham, Wolfsburg og Juventus har også slengt seg med i kampen om 20-åringen.

Angående Tottenham meldte SportItalia idag at London-klubben er interessert i Mattia Destro hvis de blir kvitt Soldado. Prislappen på spissen skal være €25m og det meste avhenger av hva Destro selv ønsker. En eventuell erstatter kan være Samuel Eto’o.

På midtstopperplass ønsker Rudi Garcia fortsatt å hente sin tidligere elev Marko Basa. Andre navn som har blitt nevnt de siste dagene er Portos Rolando og Aston Villas Rob Vlaar.

Manchester City har lenge vært koblet til Mehdi Benatia, men etter at Roma angivelig skal ha satt en tidsfrist til 21. juli på å kjøpe han har den engelske klubben fokusert mer på sitt førstevalg Mangala. Nå hevder Di Marzio at Chelsea har meldt seg på i kampen om midtstopperen som har en prislapp på €35m, men foreløpig er det bare snakk om en liten interesse fra London-klubben og ikke et formelt bud.