Roma igjen best på Fenway Park

I deres felles amerikanske hjem møttes Liverpool og Roma nok en gang til treningskamp. Roma startet med dette laget: Skorupski; Somma, Benatia, Castan, Cole; Keita, Florenzi, Nainggolan; Totti, Iturbe, Ljajic.

Seriestarten i England er betraktelig nærmere enn i Italia, og i så måte burde de fysisk vært på et mer avansert stadium enn Rudi Garcias gutter. Men Roma hang med uten problemer, i en kamp som neppe går inn i historiebøkene som verdens råeste treningskamp, den legendariske arenaen til tross.

Roma produserte en fin sjanse med Ashley Cole og Totti, men avslutningen gikk til side for mål. Lukasz Skorupski fikk testet seg på et skudd fra Rickie Lambert, men polakken var som alltid pålitelig på streken. På tampen av matchen tvang Sanabria frem en corner, som Liverpool fikk klarert, men ikke lenger enn til nytt hjørnespark for våre gutter. Etter denne innsvingeren lå ballen i mål etter det mange mener var et selvmål av Daniel Agger, men vi velger selvsagt å kreditere Marco Borriello, uno di noi!

Nok en treningsseier til Roma, hvor spesielt ungguttene viser seg fra en positiv side. Nå venter igjen britisk motstand i neste kamp når Roma møter Louis van Gaals Manchester United.